ЗА НАС

Фермата за отглеждане на магарета и получаване на екологично чисто магарешко мляко се намира……………………………

Защо ние?

Отлични условия

Нашите животни се отглеждат в отлични условия, под наблюдението на съответния санитарен контрол и са обградени от топла грижа. Затова и млякото, което добиваме от тях е толкова вкусно и полезно.

Добри традиции

Ние спазваме всички добри традиции в животновъдството и се стремим да осигурим максимално добри условия за живот на нашите питомци, а те ни се отблагодаряват с много любов и питателно магарешко мляко.

100 % натурален продукт

Продуктът, който предлагаме е сто процента натурален и съдържа множество полезни вещества. Той се произвежда в съответствие с всички санитарни норми и е гарантирано чист, със запазени непокътнати всички лечебни свойства.

Защо магарешко мляко?

Лечебни сили

Магарешкото мляко, което произвеждаме с голямо внимание и прецизност за вас, ще помогне в борбата срещу респираторните проблеми, ще облекчи симптомите при астма и като цяло ще осигури правилното функциониране на всички органи и системи в човешкия организъм.

Естествен имуностимулант

То е изключително здравословно както за деца, така и за възрастни. Съдържащите се в него ценни хранителни вещества, сред които В, В12 и С, са в състояние да подобрят работата на имунната система, което е от съществено значение в днешната обстановка на пандемия.

Хипоалергенно

Лечебната сила на магарешкото мляко е известна от дълбока древност и този уникален продукт може да предпази човешкия организъм от множество здравословни проблеми. То е хипоалергенно и затова може да се консумира дори от бебета, които са отключили алергична реакция срещу други видове млека.

Нашата главна цел е да задоволим дори най-високите критерии на своите клиенти и да им помогнем да бъдат по-здрави, по-красиви и по-тонизирани в своето ежедневие.